FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

21. ARLÓ HELLNESS HÉTVÉGE - 2 napos tóparty rockparty

2016. augusztus 12. - bush69

21_arlo_hellness_hetvege_2016_fejlec.jpg

Pontosan 21.-ik alkalommal kerül megrendezésre augusztus 19-20-án, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Arlón (Ózdtól néhány kilométerre) a Tóparty Rockparty, avagy a Hellness Hétvége. Idén sem szabad kihagyni a festői szépségű tájon lebonyolításra váró őrületes hétvégét, ahol két napon át 17 zenekar gondoskodik a rockban-metalban gazdag jó hangulatról.

Újra sok zenekar szántja fel a Hellness színpadát, köztük főbandaként olyan zenekarok, mind a legendás Akela, a Watch My Dying, az Omen, valamint szokás szerint, a házigazda Remorse. Ez utóbbi banda különleges koncerttel kedveskedik majd thrashvéreinek, ugyanis tavaly, december 26-án az Ózdon megtartott VI. Évzáró 2015 (Metál Karácsony) nevű eseményen 10 év után színpadra állt a magyar ős-thrasher Remorse "HARC!" album-kori felállása. Ennek apropóját a lemez a "HangSúly Zenei Díj" online közönségszavazásán (10 év HangSúly-díjas lemezei közül melyik a legjobb album?) elért első helyezése adta. Erre a nem mindennapi megmozdulásra sajnos többen nem tudtak eljutni, de most pótolhatják a lemaradást. Krisz kivételével (akit majd Pecer - Szabó Péter basszusgitáros helyettesít) eredeti felállásban adják majd elő a „Harc!” album dalait.

A felsorolt csapatokon kívül van néhány korábban már fellépő zenekar is, mint pl. a Sabbath Szombat (Black Sabbath tribute), a Gore Thrower, vagy a fiatal thrash-er Maradandó Károsodás. Rajtuk kívül még bulizni lehet az olyan súlyosabb előadókra, mint a Billog, a Vendetta Inc., az Anxius, a Dying Wish, de a tribute csapatok sem maradnak ki a szórásból (Rammsturn - Rammstein tribute és Mötley True - Mötley Crüe tribute). A nehezebben kategorizálható zenékért,a már említett Watch My Dying-on kívül, a Nomad, a Lepillantóküllő és a Salvus fog felelni.

A két napon át tartó koncertek mellett lehetőség nyílik a táj felfedezésére is, vízibiciklizni a békésen-szépséges tavon, túrázni a környező hegyekben. Ami szintén nagyon fontos, az idei Hellness Hétvégén a helyi vendéglátóipari egységek olcsóbb árakkal várják az odalátogatókat, mint korábban.

A belépő ára 1 napra 2000 HUF, 2 napra pedig 3000 HUF, amely tartalmazza a sátorhelyet is. A határontúlról érkezők féláron látogathatják a fesztivált.

Az esemény oldala: https://www.facebook.com/events/37202808630089321_arlo_hellness_hetvege_2016_also.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr7910406444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása