FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

III. KÉZ Feszt - Baráti áron a rock és metal kedvelőinek

2016. július 01. - Felicium

kezfesztplakat.jpg

2016. augusztus 10-én indul a 4 napos III. KÉZ, Kecskemét és a környék egyetlen szabadtéri ÉlőZenei fesztiválja! Színpadon országosan is ismert és elismert kecskeméti kötődésű zenekarok is láthatók.

Közel 50 profi és igen ígéretes amatőr zenekar, több mint 60 óra élőzene. Ennek helyszínéül a Kecskeméti Csalánosi Parkerdő szolgál (GPS: 46.88394,19.623145). Négy napon keresztül a rock, metál, hardcore, de még a blues és a jazz is megmutatkozik keményebb stílusban. 

Bérletek már rendelhetők!

A támogatói jegy ára 4 napra mindössze:
- augusztus 15-ig: 1000 Ft
- helyszínen: 1500 Ft
- napi támogatói jegy: 500 ft (csak a helyszínen).

A sátrazás és tusoló használata ingyenes.

Várunk szeretettel kerekerdő közepén, kicsi tó partján, óriás fák árnyékában, igényes hangosítással és látvánnyal! Gyertek! 

Lesz mindenféle étel-ital baráti áron, sörversenyek nyereményekkel, lecsó és dinnye party, remek hangulat, jó arcok de legfőképpen rock & roll!!! Kutya jöhet, de a hangerő miatt azért gondoljátok meg!

KÉZ Crew 

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr668858278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása