FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

ECHONALD - Klippremier: Őrült bohóc

2016. június 27. - Felicium

prom_2.jpg

Az idén októberben 10. születésnapját ünneplő Echonald zenekar új klippel jelentkezett. A srácok egy borongós júniusi napon nyakukba vették Pest megyét és meg sem álltak Domonyvölgyig, ahol a 'Színvilág' című, idén megjelent lemezük egyik dalához, az Őrült bohóchoz forgattak klipet.

A csapat élete emellett egy percre sem áll meg, zajlik a nyári szezon, több fesztiválon is találkozhattok velük (például a felvidéki RockFeszten), gőzerővel készülnek közben az októberi születésnapi koncertre és a decemberi akusztikus bulijukra. Emellett a lemezkészítést sem hanyagolják el, hisz októberben jelenik majd meg a soron következő negyedik nagylemezük az elmúlt 10 év legjobb dalaiból '10 év Echonald' címmel.

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr868847586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása