FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

X. REBORN FLAMES MUSIC & BIKE WEEKEND - Motoros Zselízen!

2016. május 26. - bush69

10_reborn_flames_music_and_bike_weekend_fejlec.jpgTizedik alkalommal kerül megrendezésre a Reborn Flames Music & Bike Weekend elnevezésű motoros találkozó a felvidéki Zselíz (Želiezovce) városának autókempingjében. Június 17. és 19. között számos felvidéki és magyarországi együttes is színpadra lép majd.

Péntek este a a motoros találkozók kihagyhatatlan fellépője, a Blues Company szórakoztatja majd a bulizni vágyókat. Fellép még a dallamos heavy metal-t játszó felvidéki Fortissimo zenekar és a dunaújfalusi New Village Gang, akik punkos rockabilly zenéjükkel pörgetik majd fel a hangulatot.

veteran_motorok_zseliz.jpgA kemping területén idén is lesz veterán motorkerékpár kiállítás, ahová bárki elhozhassa, bemutathatja régi verdáját. További infó: 0903 717 080

Az elmaradhatatlan motoros felvonulás szombaton délután 14:00-kor indul, a szervezők aznap játékos versenyekkel is készülnek és az est folyamán Go Go táncosnők is felperzselik majd a hangulatot.

A szombati nap nagyágyúja a legendás Pokolgép zenekar lesz, akik januárban új albummal jelentkeztek, de itt tartsa 15 éves jubileumi koncertjét a perbetei - zselízi Nautilus is, akik látványos show-al készülnek. Fellép még a túrkevei Vasmacska, a hatvani Rockin' Rockcats és a párkányi amerikai blues-t játszó Easy Blues is.

Esemény

10_reborn_flames_music_and_bike_weekend.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr358747932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása