FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

SIXX AM - Meghallgatható Nikki Sixx legújabb albuma

2016. május 02. - Felicium

0bd90be5-2eb3-40c5-b304-2720e880fc34.jpg

Bár a Mötley Crüe befejezte pályafutását, a basszusgitáros Nikki Sixx korántsem hagyja abba, sőt már a búcsú turné előtt is létezett a Sixx AM, mely az ő szóló projektjeként indult, ám mára már inkább egy egységes zenekar képét festi és hosszú távra terveznek, ugyanis már 35 dátum biztos az amerikai-európai túrából, mely néhány napja startolt Jacksonvilleben.

"Prayers For The Damned Vol 1" címmel április 29-én jelent meg, a Nikki Sixx (Mötley Crüe), DJ Ashba (ex-Guns N'Roses gitáros), valamint James Michael énekes/producer alkotta Sixx: A.M. negyedik albuma, azaz a 2014-es Modern Vintage folytatása.

Nikki Sixx az alábbiakat nyilatkozta:

A Prayers For The Damned tartalmaz néhány durvább számot. Annyira súlyosat amilyet még sosem írtam. Ezek azok a dalok melyek ugyanannyira fognak ütni élőben a bulikon, mint a fülhallgatókon keresztül.

Ez alkalommal megtaláltuk az igazi Sixx AM hangzást és remélem, hogy amikor az emberek meghallgatják, ők is fogják hallani és érezni azt amit mi.

original_2.jpgSixx AM Prayers For The Damned Vol. 1

  1. Rise
  2. You Have Come To The Right Place
  3. I'm Sick
  4. Prayers For The Damned
  5. Better Man
  6. Can't Stop
  7. When We Were Gods
  8. Belly Of The Beast
  9. Everything Went To Hell
  10. The Last Time (My Heart Will Hit The Ground)
  11. Rise Of The Melancholy Empire

 

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr358678348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása