FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

RAGE - Dalpremier és albuminfók

2016. április 29. - Kovenant

rage_band.jpg

A Peavy Wagner vezette legendás német power metal trió, a Rage új albuma a Nuclear Blast gondozásában június 10-én érkezik "The Devil Strikes Again" címmel, melyről a Spirit Of The Night című húzós tételt hallgathatjátok meg a hajtás után. A cikkben további infókat is találtak az új korongról.

Mint ismeretes, Victor Smolski gitároszseni és André Hilgers dobos otthagyta 2015-ben az öntörvényű német frontembert-zenekarvezetőt, így a semmiből kellett újjáépíteni a bandát. A csapat jelenlegi felállása: Peter Peavy" Wagner (ének, basszusgitár), Marcos Rodriguez (gitár, ének) és Vassilios "Lucky" Maniatopoulos (dob, háttérvokál). A korong 2 CD-s verziója három bónusznótát és három feldolgozástételt is tartalmazni fog (Skid Row, Rush, Y&T). 

rage_cover.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr268673584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása