FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

OSSIAN - Tarolt a csapat a MAHASZ TOP40 listán!

Az új album már platinalemez!

2016. április 21. - Kovenant

ossian.jpg

Ilyet elég ritkán látni: 2016. április 4-én jelent meg az Ossian 21. stúdióalbuma “Fényárban és félhomályban” címmel a Hammer Records / Hammer Music gondozásában (lemezkritika itt), mely a megjelenése hetében a MAHASZ albumlistájának 2. helyén nyitott, miközben a Top 40-ben további 17(!) korábbi Ossian lemez szerepel.

Köszönhetően a lelkes rajongótábornak, a huszonegyedik Ossian opusz már elővételben átlépte az aranylemez minősítéshez szükséges határt, majd tíz nap után platinává változott. A CD megjelenésének napján hosszú sorok kígyóztak a Liquid Rock Club előtt, dedikálásra várva.

Paksi Endre énekes, zenekarvezető így köszönte meg a platinalemezt:

„Nagyon szép látvány a 18 albumunk a 40-es listán, örülünk az újabb platinalemeznek és köszönjük mindazoknak, akik ehhez hozzásegítettek minket, valamint gratulálunk Kowának az első helyhez!!!”

A lemezbemutató nagykoncert 2016. május 7-én, szombaton kerül megrendezésre a budapesti Barba Negra Track színpadán, melynek vendége a szintén idén jubiláló, 5 éves Tales Of Evening lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr98651738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása