FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

RIVERSIDE – Megköszönték a rajongók támogatását

2016. április 11. - Felicium

1a4b7a81-1ced-4ba7-9c63-6816fe69b6b3.jpg

A zenekar megköszönte a rajongóknak a sok támogatást amit a gitáros, Piotr Grudzinski halála után kaptak. Megígérték, hogy „mindent megtesznek” hogy egyben tartsák a zenekart.

A csapat hálát adott a rajongóinak amiért támogatták őket a gitárosuk, Piotr Grudzinski halála után. A zenész szívrohamban halt meg februárban, 40 évesen. A tragédia után minden idei fellépésüket lemondták, és nemrég bejelentették hogy Grudzinski emlékére ki fognak adni egy válogatást az ambient, instrumentális számaikból. Bár a zenekar nem fog színpadra lépni idén, a tagok önállóan fognak dolgozni, és meg fog jelenni a régóta készülő életrajzuk.

A közleményükben ez áll:

Már több mint két éve írjuk az életrajzunk, de meg fog jelenni az év utolsó hónapjaiba. Csak nem számítottunk arra hogy lesz benne még egy fejezet, és hogy megváltozik a jellege. Mindig is olyanok voltunk mint egy család. Összetartottunk, és ezt az összetartást a színpadon és azon kívül is megóvtuk. Már többször is mondtuk hogy nekünk vannak a legjobb rajongóint az egész világon. A zenekar nem létezne Nélkületek; az odaadásotok és a sok érzelmi kapocs nélkül ami az évek során jött létre köztünk. A támogatás amit kapunk Tőletek minden képzeletünket felülmúlta. Ezt a szívünk mélyéről szeretnénk megköszönni Nektek.

Azt írták hogy „mindent megtesznek” hogy egyben tartsák a zenekart. A közlemény ezzel zárul: „Ebben a cinizmussal és képmutatással teli világban ami a gondolatnál is sebesebben változik és ahol semmi sem biztos, szeretnénk valami állandót és fontosat teremteni, valamit, ami a legnagyobb értékekre épül.

"Ezt veletek és értetek teremtjük, mert kiderült hogy a családunk sokkal, de sokkal nagyobb mint hittük." - mondták. A könyvről és az albumról később árulnak el részleteket.

Fordította: Nagy Gergely

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr918587972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása