FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

STEROID - Klippremier: Küldjél a padlóra!

2016. április 04. - Kovenant

steroid.jpg

Hamarosan érkezik a Steroid zenekar "Soha többé" című új albuma, melyről most a Küldjél a padlóra! című nóta kapott egy látványos klipet, melyet a hajtás után meg is nézhettek.

A 2006 óta létező sződligeti zenekar már végleges felállásban örvendezteti meg rajongóit az idén megjelenő második „Soha többé” albumukkal. A zenekar törekedett mindig is az egyedi hangzásvilágra. Játszottak már a Kalapács, az Akela, illetve a Watch My Dying előzenekaraként is, rendszeres fellépői a Zorall Sörolimpia fesztiválnak és idén szeretnének egy saját turnét is összehozni új albumuk népszerűsítésére.

A legújabb klip egy önerőből készült felvétel, saját jelmezekkel és ötletmegvalósítással. A harci jelenetekben a Baranta hagyományos magyar harcművészeti szövetség tagjai láthatók, akik (a videó ellenére) semmilyen sérülést nem szenvedtek el a forgatáson.

A zenekar felállása:

Ének, gitár: Sáfár Krisztián (Safi)
Gitár: Várszegi Attila (Csülök)
Basszus, vokál: Csontos Péter (Eddi)
Dob: Ujj Árpád (Pötyi)

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr948558796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása