FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

RÓMEÓ VÉRZIK - Koppány kiszáll a zenekarból!

2016. április 01. - bush69

koppany.jpgA somorjai Rómeó Vérzik zenekar idei turnéja épp ma indult volna Kazincbarcikán, de Koppány bejelentette, hogy kiszáll a zenekarból. További fejlemények a hajtás után!

Lapunknak a frontember elmondta, hogy azért várt eddig a kilépéssel, mert ezzel akart "visszavágni" a banda többi tagjának, mivel az utóbbi időben több félreértés, pénzbeli és a zenei iránnyal kapcsolatos viták, összezördülések történtek közöttük. Nagyon sajnálja a dolgot, de a továbbiakban a szólókarrierjére szeretne koncentrálni. Sancho és Ríkó nem tétlenkedett, bár a turné csúszik egy kicsit, de máris van egy jelöltjük, akinek bejelentését ma estére ígérik.

Legfrissebb információink szerint Koppány már felvette a kapcsolatot Kozsóval, akivel az igen frissnek mondható ismeretség ellenére kiválóan megértik egymást.

Azonnal kialakult közöttünk az összhang, fél szavakból is megértjük egymást. A rock/metal halott, a fiúcsapatoknak viszont még korántsem áldozott le! Mindketten hosszú távra tervezünk, így már meg is kerestem néhány hazai rockbandát, hogy átcsábítsak több arcot is a készülő projekthez. Hagyjuk a fenébe a szólópályát, én mindig is zenekari figura voltam! Paksi Endrével és Deák Bill Gyulával már beszéltem, érdekli őket az elképzelés, főleg, hogy táncolni is lehet majd a klipekben, ez eddig mindhármunknál kimaradt.

romeo_verzik_turne_2016.jpg

"Ébresztő" - na, milyen nap is van ma? :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr818550804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mardzse Bartakovics 2016.04.01. 12:50:49

Április elsejei kibaszás tuti :D xDDDDD
süti beállítások módosítása