FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

ANGERTEA - Klippremier: Aquarium

2016. március 25. - Kovenant

angertea.jpg

Új klippel jelentkezett az Angertea. A  progresszív grunge csapat albuma "Snakes In Blossom" címmel jelent meg március 15-én a finn Inverse Records gondozásában, most pedig az Aquarium című nótájukra készült videót tekinthetitek meg a hajtás után.

A klip a zenekar eddigi legérzelmesebb oldalát mutatja meg két vendégzenésszel, Sarusi-Kis Flóra énekesnővel, és Csontos Péter csellistával. A klipet a Valentin napi hétvégén forgattuk Mártélyon és Mindszenten a Tisza-parton, jó kis ködös-hűvös-felhős időben, ami nagyon passzolt a dal hangulatához.

Az albumról írt lemezkritikánkat itt, a csapat frontemberével készült interjúnkat pedig itt olvashatjátok. A lemez a lenti Youtube-linken végighallgatható.

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr768526126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása