FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

KVLT – Lányok a fronton, azaz pop/rock a fővárosban

Elements ★ The Oldhillers ★ Birth ★ The Long Way - KVLT BP

2016. március 18. - Felicium

flyer_3.jpg

Különleges programmal jelentkezik március 25-én a budapesti KVLT klub, ugyanis négy női énekes csapat fog játszani pop/rock stílusban. Készülhetnek a srácok és a lányok egyaránt, ugyanis lesz keményebb, ugrálósabb, rockosabb téma és lesz finomabb klasszikus pop/rock formáció is.

A 2012-ben alapított Birth kezdi majd az estét, méghozzá igazi húzónevekkel a repertoárjában. Ugyanis lesz Foo Fighters, Kings of Leon és Anouk is. Nem érdemes lemaradni a kezdésről.

Az Oldhillers zenekar szintén nem ma indult, ugyanis 2008 óta tart az általuk oly nagyra tartott zenélés. Úgy lehetne őket jellemezni, hogy rock klasszikusokból táplálkozó baráti kör összetartó örömzenekar.

Az Elements idén 10 éves, jelenlegi formációjukat több, mint 2 éve tartják. Saját számokat játszanak, pár feldolgozással fűszerezve. Zenei műfaj szerint a pop-rock-ban utaznak, de van pár ütősebb ugrálós/hajrázós hard-rock nótájuk is. A csak saját számokat tartalmazó 12 számos lemezüket az elkövetkező hetekben publikálják.

A Long Way stílusa a Pop-Rock vonalán belül mozog, angol és magyar dalszöveggel egyaránt, elég széles skálán, így dalaikra is a sokszínűség jellemző. A dalok témái vegyesek. Kapcsolatokról, világszemléletről és az általuk átélt élményekről szólnak. Nem régiben egy billentyűs is csatlakozott a csapathoz, összetettebbé és élvezetesebbé téve így a műsort.

2016 Március 25 (péntek) -KVLT BP
19:45 -BiRTh zenekar
20:45 -The Oldhillers zenekar
21:45 -Elements
22:45 -The Long Way

Cím: 1032 Budapest Fényes Adolf utca 28.
Jegyár: 800 forint
Kapunyitás: 19:30 | Start: 19:45
www.facebook.com/KVLTBP

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr318492280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása