FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

ROMANTIKUS ERŐSZAK - Dal- és klippremier: Koronás címer a szíved felett

2016. március 10. - bush69

romantikus_eroszak_koronas_cimer_a_szived_felett.jpgVadiúj videoklippel jelentkezett a Romantikus Erőszak és a nemzeti rockerek már az utolsó simításokat végzik a stúdióban az áprilisi HammerWorld magazin ingyenes CD mellékleteként megjelenő, "Koronás címer a szíved felett" című válogatásalbumukon is, amelynek vadonatúj bónusz dalához készült az azonos című friss klip.

facebook_png.pngAz új dal digitális kislemez formájában a hivatalos zeneletöltő oldalakon (iTunes, Deezer, Spotify, Google Play, Amazon) lesz elérhető. A digitális kislemez borítójának érdekessége, hogy a kép 1908-ban készült, így valószínűleg a legrégebbi, koronás címeres mellkas tetoválást ábrázoló magyar fotó.

A banda körül amúgy is zajlik az élet mostanában, hiszen március 14-én Budapesten, a Club 202-ben tartják majd a hagyományos tavaszi nagykoncertjüket, ahol a RomEr mellett ott lesz a tavaly ősszel új lemezzel jelentkező mohácsi Nemzeti Front, akikkel már 1994-ben is volt pár közös koncertjük, valamint a hazafias hardcore muzsikát nyomató Hűség is fellép majd.

Az egy vadonatúj dalt is tartalmazó válogatás CD a lehető legteljesebb gyűjtemény lesz az együttes csatadalaiból, a Nemzeti 11 újbóli európai porondra lépése alkalmából.

romantikus_eroszak_valogatasalbum.jpg

romantikus_eroszak_valogatasalbum_reklam.jpgromantikus_eroszak_2016_club_202.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr28463976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása