FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

GILOTIN - Az ímelyi banda énekest keres!

2016. február 19. - bush69

gilotin_live.jpgA 2007-ben alakult ímelyi Gilotin frontembere és a zenekar útjai 8 év után szétválnak. Ma este akusztikus koncertet adnak Lévában, ami egyben Attila búcsúja is lesz. A banda várja fiatal énekesek jelentkezését.

facebook_png.pngA zenekar 2009-ben megnyerte a Rockerek.hu portál által szervezett tehetségkutató versenyt Budapesten, több különdíjat is nyertek különböző versenyeken, 2014-ben jelent meg első nagylemezük angol, majd magyar nyelven. Több fesztiválon, klubfellépésen és rádióinterjún vannak túl. Várják fiatal énekesek jelentkezését üzenetben a Facebook oldalukon, a gilotinmusic@gmail.com email címen vagy a 0917 109 013-as telefonszámon.

A zenekar dalszövegei emberi tulajdonságokat reflexálnak, az emberek közti kapcsolatokat veszik górcső alá, az élethelyzeteket írják le, kritikát képeznek a modern kor jelenségeire és más területekre. Ezeken kívül szólnak barátságról, magányról, igazságról, elhatározásokról, tanulságokról, veszélyekről, pókerről, kitartásról, az emberi lélekről és sok más egyéb témáról. Törekszünk a dalszövegbeli sokszínűségre, hogy mindenki megtalálja egy-egy dalban azt, amihez valamilyen szinten köze van.

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr78403470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása