FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

TANKCSAPDA - Miből él a Rockmafia?

2016. január 23. - bush69

tankcsapda_rockmaffia.jpg

Magyarország legkedveltebb zenekara a debreceni Tankcsapda. A trió tagjaihoz köthető vállalkozások jól teljesítenek, a zenekar támogatója a Mol, a Soproni, az MTVA és az Opel. Sikeresen szerepeltek az NKA pályázatain, s az egyik taghoz köthető vállalkozás EU-pályázaton is nyert - derül ki a Napi.hu gyűjtéséből.

Az elmúlt években a legtöbb lemezt értékesítő Tankcsapda sikerei jól mutatják a zenekar tagjaihoz köthető vállalkozások pénzügyi adatai is. A zenekar fő cége a Tankcsapda Music (TM) Kft., Lukács László és Fejes Tamás közös cége, a Volufe Bt., a zenekar korábbi, a tavaly óta új néven működő Rock Music Shop Kft.stb.. A legtöbb működő vállalkozásban (nyolcban) Fejes Tamás érdekelt.

A teljes cikk ITT olvasható. (Forrás: www.napi.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr648303094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása