FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

PHOENIX RT - Dalok akusztikus hangszerelésben

2016. január 06. - bush69

phoenix_rt_akusztik.jpgA csallóközcsütörtöki Phoenix Rt zenekar 2015. december 14-én különleges akusztikus koncertet adott vendégekkel a dunaszerdahelyi Soul Hunter Music Club-ban. A hangulatos estéről három dalt is közzétettek.

facebook_png.png2015. december 7-én jelent meg az EDGE Records / Hammer Music gondozásában a banda negyedik albuma: a “Piros karikás részletek”. A felvidéki lemezbemutató a csallóközcsütörtöki Kultúrházban kerül sor 2015. december 26-án, a budapesti lemezbemutató az év utolsó napján a Barba Negra Music Clubban volt, a Tankcsapda vendégeként.

Lemezbemutatós esztendő indul! Igyekezni fogunk minél több helyen bemutatni az új dalokat, rengeteg a terv, van pár meglepetés is a tarsolyban, de csak szépen sorjában.

phoenix_rt_rendeld_meg.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr998246968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása