FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

ENFORCER - Klippremier: Destroyer

2015. február 20. - Kovenant

enforcer.jpg

A klasszikus heavy metal stílusban alkotó svéd négyes, az Enforcer új korongja február 27-én jelenik majd meg a Nuclear Blast kiadó jóvoltából, de ízelítőnek máris itt van egy nóta és a hozzá forgatott koncertklip, a Destroyer.

Tovább

EYE FOR I - Február végén a királyi tévében!

eye_for_i_tv_m2.jpg

2014. április 11-én, a Subscribe vendégeként az A38 hajón játszott az Eye For I. A felvétel a köztévé által rögzítésre került, és ezt a felvételt 2015. február 26-án, csütörtökön, éjjel 00:10-től, az M2 csatornáján meg is nézhetitek. A zenekarral interjú is készült, ezt is megnézhetitek a fenti időpontban.

Tovább

DEÁK BILL GYULA & ALCOHOL - koncert Dunakeszin

deakbillgyula_alcohol_dunakeszi.jpg

Bill Kapitány, a hazai blues koronázatlan királya nőnap előestéjén Dunakeszin teszi tiszteletét zenekarával, tavaszi koncertsorozata keretében. Bill Kapitány Blues Cirkusza március 7-én zöld csillag fénye alatt a VOKE József Attila Művelődési Központba visz bort,bluest, békességet, s kiderül, milyen hatásos Bill Kapitány imája, eljő a hatvan csapás vagy rekedten száll az ének? Az Alcohol legénysége sem nyugszik, utal erre a turné neve is, mely ezen az estén veszi kezdetét. A pozitív történések ellenére ismét három főre fogyva indította idei évét a banda, ez nem szeghette kedvét, országjárásához keresni kezdte új gitárbűvölőjét. Ennek eredménye is hamarosan kiderül, egy dolog biztos: a Rockhimnusz felcsendül!

Tovább

LÉGÓ CLUB - Minőségi blues, rock, alter egy rendezvényen!

livemusicessence_lego.jpg

Kiváló zenekarokat üdvözölhetünk február 20-án a nagykörúti klubban. A négy, különböző stílusból összeválogatott fellépő a minőségi élőzene, valódi esszenciáját tárja a hallgatóság elé. A Légó Club színpadán egy este kapunk ízelítőt a klasszikus blues, a hard-rock és az alternatív pop-rock muzsika világából. Népszerű slágerek egyedi feldolgozásaiból sem lesz hiány.

Tovább
süti beállítások módosítása