FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

ABORTED - Klippremier: Termination Redux

2015. december 05. - Kovenant

aborted-2014.jpg

A belga death metal halálbrigád, az Aborted a Century Media gondozásában jelenteti meg új EP-jét "Termination Redux" címmel január 15-én és most a címadó dalra készült egy ultrabrutál horror-videó. Tényleg csak felnőtteknek!

Tovább

ORIENT FALL - Meghallgatható a bemutatkozó album

orient_fall_band.jpg

Hosszas várakozást követően a napokban debütált végre a budapesti Orient Fall bemutatkozó nagylemeze, a "Fractals". A tizenhárom számból álló anyag továbbmegy a 2011-es "Where the Pressure of Duty Leaves Off / The Challenge of Excellence Begins" EP által kijelölt összetett, progresszív ösvényen és egy érett, bátran kísérletező, de továbbra is kifejezetten komplex metal zenekar képét mutatja.

Tovább

BRAIN DRAIN - Klippremier: Vége van

brain_drain_2015.jpg

A karcagi Brain Drain zenekar a nyár folyamán egy új dalt már bemutatott a nagyközönségnek szöveges videó formájában, azonban azóta történtek változások: Galgovics Zsolt munkahelyi elfoglaltságok miatt nem tudta tovább vállalni a közös munkát, így a basszusgitáros Perge Tibor vette át a gitáros szerepét, az öthúros szörny pozíciója pedig Borsos Bence érkezése óta ismét betöltésre került. Az új videoklip Vége van címet viseli, még a 2014-es lemez záródalára készült a legújabb felállásban. A zenekar jelenleg tavaszi koncertsorozatát szervezi és az új dalokkal is jól halad. Jövő év második felére tervezi az új album kiadását.

Tovább

NO RESPECT - Klippremier: Ébren álmodom

no_respect_2015.jpg

Megjelent a No Respect legfrissebb videoklipje, Ébren álmodom címmel. A 15-16 éves srácok 8. dala ez, és a 3. videoklipes daluk. Az idei év bővelkedett koncertekben, most ősszel egy miniturné keretein belül meglátogattak néhány klubbot, az évzáró koncertjük pedig december 4-én lesz Gödöllőn a Trafóban. A közönségük folyamatosan bővül, de a jelenlegi tábor is rettentő hálás és ragaszkodó, nem utolsó sorban pedig aktívak a közösségi médiában illetve rendszeresen látogatják a fellépéseket. Az "Középsuli" sorozatban is szerepet kaptak, aminek debütálása karácsony környékén várható.

Tovább

OVER MY DAWN - Klippremier: JászTexas

omd_band.jpg

A 2010-ben alakult szolnoki metalcore/deathcore csapat, az Over My Dawn új klippel jelentkezett JászTexas címmel. A banda nagylemeze jövőre várható. A dalt a gyulai No Silence stúdióban rögzítették, a videót pedig a Proving Ground Pictures készítette. Két énekes, durvulat, magyar szövegek: nincs is mit nagyon hozzátenni, nézzétek meg a hajtás után!

Tovább
süti beállítások módosítása