FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

THY ART IS MURDER - Klippremier: Violent Reckoning

2015. október 31. - Kovenant

taim_1.jpg

Az ausztrál deathcore csapat, a Thy Art Is Murder aktuális albuma, a "Holy War" a Nuclear Blast kiadó gondozásában jelent meg idén nyáron és most az egyik húzónótára készült egy, a szöveges videóknál több, de a hagyományosaknál némileg kevesebb klip, mely a hajtás után megtekinthető.

Tovább

KALAPÁCS JÓZSEF - Akusztikus életműest Révkomáromban

kalapács_akusztikus eletmuest_2014 copy.jpgKalapács József akusztikus hangulatú rock koncertje újra Felvidékre érkezik. A legendás metal klasszikusok itt más köntösben hallhatók, a repertoár bővelkedik a különleges feldolgozásokban. Többek közt Pokolgép, Omen, Kard (Hard), Kalapács, Kormorán stb... dalok hangzanak majd el Závoti Zoltán gitáros kíséretében.

Tovább

DEPRESSZIÓ - Jubileumi koncert Somorján

depresszio_15_jubileumi_turne.jpg

Jövő héten pénteken Somorján elstartol a Depresszió zenekar 15 éves jubileumi turnéja. Már az ünnepségsorozat főpróbái zajlanak, a napokban bemutatták jubileumi címerüket, ami a turné díszletein, valamint a hamarosan kapható pólókon és pulóvereken is megjelenik majd. Az est másik jubiláló fellépője a hazai Rómeó Vérzik lesz, akik idén a 20. születésnapjukat ünneplik. A városi művelődési központban fellép még az AWS és a BurnOut is.

Tovább

REMORSE - 10 év után újra együtt a „Harc!” lemezes felállása egy buli erejéig!

remorse.jpg

Az idei HangSúly Zenei Díj 10 éves jubileuma alkalmából tartott online szavazáson a közönség szavazatai alapján abszolút befutó lett az ózdi illetőségű thrash metalt művelő Remorse zenekar "Harc!" c. lemeze. Ennek apropójaként a csapat egykori felállásban egy nagyszabású évzáró bulival ünnepli meg győzelmét.

Tovább

END OF PARADISE - Lemezbemutató Révkomáromban | Vendég: Fortissimo

end_of_paradise_2015.jpg

Fontos évet zár a székesfehérvári End of Paradise zenekar. Idén tavasszal, a Nail Records gondozásában megjelent a "Hétköznapi Túlélő" című albumuk. A lemezhez klip is készült (lásd alább) és csatlakozott a csapathoz Munkácsi Tamás, az Invader zenekar bárdistája is.

Tovább

OZONE MAMA - Új szöveges videó: Man On The Run

ozone_mama_heads_1.jpg

Szeptember végén megjelent az Ozone Mama új nagylemeze, a "Sonic Glory", mely itthon és külföldön is maximálisan elnyerte a zenei szakma elismerését. A Gábor András (gitár), Székely Márton (ének), Dobos Gergely (basszusgitár) és Gulyás Máté (dobok) alkotta kvartett továbbra sem lép le a gázpedálról, máris egy újdonsággal jelentkeztek, és nemrégiben bemutatták legújabb dalszöveges videójukat, a Man On The Run című dalukhoz. Tekintsétek meg most ti is.

Tovább

ALCOHOL - Új dal, új nagylemez, exkluzív tavaszi turné!

alcohol_zenekar_2015.jpg

Ha valami ismeretlen az Alcohol zenekar számára, akkor az a nyugalom fogalma. Alig ért véget az idei turné, valamint a fesztiválszezon, máris szóba került pár őszi/téli klubkoncert, novemberben pedig kisebb fesztivállá nőve valósul meg a frontember, Csöves születésnapi bulija. Jövő év tavaszára pedig újabb, meglepetéseket tartogató turnéval készül a csapat, melyen állandó társuk a Psychogang lesz.

Tovább
süti beállítások módosítása