FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

KORPIKLAANI - Klippremier: Ämmänhauta

2015. október 18. - Kovenant

korpiklaani_2015.jpg

A vodka-metal első számú csapata, a finn Korpiklaani új videóval jelentkezett a Nuclear Blast kiadó gondozásában megjelent új albumukról, mely "Noita" címmel jött ki még idén május elején.

Tovább

PAGAN'S MIND - Klippremier: Hallo Spaceboy

pm.jpg

A norvég progresszív metal alapcsapata, a Pagan's Mind a mai napon, október 16-án jelenteti meg az SPV/Steamhammer gondozásában a "Full Circle - Live At Center Stage" című koncertkiadványát. Az élő felvétel 2 CD/DVD alapcsomagban érkezik a többféle formátum mellett (BlueRay, LP, digitális letöltés). Most David Bowie klasszikus nótáját játsszák el, mely feldolgozás a banda 2007-es "God's Equation" című albumán jelent meg eredetileg.

Tovább

MYSTERY GANG - Nagy Őszi Rockabilly Turné

mystery_gang_osz.jpg

Hangszerek bepakolva, útilapu felkötve, kalandra fel! A rockabilly egyik legeredetibb hazai formációja, az Egri Péter, Paszinger Zoltán (Singer), Tamási László alkotta trió a nyári szezont követően sem tud nyugton maradni, fogalmazhatnánk úgy is: ’lábukban a boogie’ - rég tapasztalt eseménysorozattal örvendeztetve a nagyérdeműt.

Tovább

CRYSTAL TEARS - Klippremier: Ever Alone

crystal_tears.jpg

A görög Crystal Tears a nyári klub- és fesztiválfellépések emlékére elkészítette legfrissebb koncertklipjét az Ever Alone című dalukra, mely a tavaly a Massacre Records gondozásában megjelent "Hellmade" című albumukon található. A csapat énekese pedig nem más, mint Soren Nico Adamsen, aki a dán Artillery tagja volt pár évvel ezelőtti szakításukig.

Tovább
süti beállítások módosítása