FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

SING SING - április 4-én a Barba Negrában!

2015. január 30. - bush69

singsing_barbanegra_arilis_2015.pngŐsszel már rendesen megmozgatta a Barba Negra közönségét a 2013 óta újra aktív banda, tavasszal pedig itt egy újabb lehetőség a féktelen bulizásra. Mint azt már mindenki jól tudja, immáron az Irigy Hónaljmirigyes Sípos Tamás tolmácsolásában szólalnak meg a '90-es évek olyan hazai rockhimnuszai, mint az Életfogytig Rock and Roll, vagy a Halál a májra, de a jelenlegi felállás nem érte be ennyivel, és egy új dallal is megörvendeztette már rajongóit.

Tovább

SZÁVAI GERY - Első szólólemezén dolgozik a Twister gitárosa

gery.jpgMárcius elején stúdióba vonul Szávai Gery, hogy elkezdje első szólólemezének rögzítését. A lemezre olyan dalok kerülnek fel, melyek stílusuk miatt nem férnek be a Twister repertoárjába. A lemez várhatóan még idén elkészül, de a munkálatok erősen függnek a Twister harmadik lemezének munkálataitól, hiszen az is 2015-ben várható. A lemezen közreműködőkről Gery még nem sok mindent árult el, csak annyit, hogy énekfronton igazi sztárparádé várható.

facebook_png.png

PHOENIX RT - itt a 2014-es évét összefoglaló két kisfilm

phoenixrt_2014_video.jpgA csallóközcsütörtöki Phoenix Rt 2014-ben 52 koncertet adott, tavaszi turnén volt a Kowalsky Meg A Vegával, őszi turnén a Tankcsapdával, közben az X-Faktor-ban is szerepeltek, felléptek a Depresszióval, a Roaddal, a Hooligans-zel, a Pokolgéppel és a Rómeó Vérzikkel. Rengeteg fellépés, olyan nagy helyeken, mint a győri Eto Park, a budapesti Barba Negra, a Budapest Park és a debreceni Főnix Csarnok...

Tovább

FOO FIGHTERS - megnézhető a teljes Rio De Janeiro-i show

foo_fighters_brasil_live_2015_2.jpg

A Nirvana dobos, Dave Grohl énekes-gitáros alapította Foo Fighters január 25-én Rio De Janeiro-ban lépet fel a Maracana stadionban. A saját szerzemények mellett eljátszották a Kiss Detroit Rock City, a Rush Tom Sawyer és a Queen Under Pressure című slágereit is. A teljes show alább megtekinthető.

Tovább
süti beállítások módosítása