FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

W.A.S.P. - Dalpremier: Last Runaway

2015. augusztus 15. - bush69

w_a_s_p_2015.jpg"Golgotha" címmel október 2-án jelenik meg a legendás amerikai W.A.S.P. új lemeze. Blackie Lawless és bandája négy évig dolgozott az új albumon, az idei év elején lemezszerződést kötöttek a Napalm Records kiadóval. Meghallgatható az első új dal.

Tovább

NICKELBACK - Elmarad a budapesti koncert is!

nickelback_2015.jpgA multi-platina eladásokkal büszkélkedő kanadai rock banda, a Nickelback kénytelen a No Fixed Address Tour minden 2015-ös koncertjét lemondani Chad Kroeger elhúzódó kényszerpihenője miatt. Az énekesnél júniusban hangszálak közötti cisztát fedeztek fel a gégéjében, jelenleg kezelés alatt áll és az orvosok az eredetileg tervezettnél hosszabb, 6-9 hónapos pihenőt rendeltek el a teljes felépüléshez.

Tovább

TRIVIUM - Dalpremier: Blind Leading The Blind

trivium.jpg"Silence in the Snow" címmel október 2-án jelenik meg a Trivium új lemeze a Roadrunner Records gondozásában. A producer Michael "Elvis" Baskette (Slash, Alter Bridge, The Amity Affliction) volt és az albumot Josh Wilbur (Gojira, Lamb Of God) keverte. A címadó nóta után meghallgatható a Blind Leading The Blind című szerzemény.

Tovább
süti beállítások módosítása