FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

SZLOVÁKIAI MAGYAR AMATŐR ZENEKAROK 2. SZEMLÉJE - A jelentkezési határidő július 15.!

2015. július 04. - bush69

szlovakiai_magyar_amator_zenekarok_2_szemleje.jpgA Szlovákiai Magyar Zenészek Egyesülete (SZMAZE) és a TUMULTUS Polgári Társulás másodízben rendezi meg a Szlovákiai Magyar Amatőr Zenekarok Szemléjét. A szemle egyszersmind bemutatkozási lehetőség a feltörekvő felvidéki zenekaroknak, másodsorban szakmai megmérettetés, kiváló alkalom kapcsolatok kialakítására, részvételi lehetőség zenei előadásokon, workshopokon. A jelentkezési határidő július 15.! A szemlére bejutott együttesek értékes tárgyi ajándékokra és eszmei elismerésre tehetnek szert, a fellépő zenekarok az egész TUMULTUS Fesztiválra ingyenes meghívást kapnak, és nem utolsó sorban pedig egy hatalmas élménnyel lehetnek gazdagabbak!

Tovább

POWERWOLF - Dalpremier: Out In The Fields

powerwolf_band.jpg

A német Powerwolf új albuma, a "Blessed & Possessed" július 17-én jelenik meg a Napalm Records gondozásában. A csapat nem aprózta el a stúdiós munkát: a sorlemezhez egy komplett bónusz feldolgozásalbumot is mellékelnek "Metallum Nostrum" címmel, mely csupa metalklasszikust vonultat fel. Az első közzétett dal Gary Moore örökzöld slágere, az Out In The Fields!

Tovább

SEX ACTION - Megrendelhető a koncertlemez

sex_action_2015_1.jpg25 éves lett Magyarország első számú dirty rock csapata. A jeles évforduló alkalmából újra összeállt a legendás eredeti felállás, és 2015. április 11-én a Barba Negra Music Clubban egy hatalmas koncerttel ünnepelte a szülinapot. A koncert rögzítésre került, és CD+DVD formában, igényes csomagolásban látott napvilágot.

Tovább

NIGHTWISH - Budapestre költözik a júliusi koncert

nightwish2015.jpgCsütörtökön jelentették be a tokaji Kingdom of Hegyalja szervezői, hogy a július 15-19-re tervezett fesztivál elmarad, így a nulladik napi sztárfellépő, a Nightwish sem játszik majd Tokajban. A koncert azonban nem marad el: a finn szimfonikus metal csapat július 15-én Budapesten, a Petőfi Csarnok szabadtéri színpadán lép majd fel a Sorronia társaságában. A fesztiválra megváltott bérletek és aznapra szóló napijegyek a budapesti koncertre is érvényesek.

Tovább

S8 UNDERGROUND CLUB - Underground Thursday

underground_thursday_s8.jpgAz underground bandáknak manapság nincs lehetőségük érvényesülni nagyobb és kisebb klubszinten sem. Az S8 Underground Club azonban hű marad nevéhez és lehetőséget biztosít július 9-én az Egyesült Királyságból érkező Like I Care, a nyíregyházi Ken Licks Barbie és három budapesti, azaz az A-punk, Hullangó és Party at Fault zenekarok részére. A zenélés után pedig rockdiszkó szórakoztatja majd a bulizni vágyókat.

Tovább
süti beállítások módosítása