FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

ALCOHOL - Torokproblémák

2015. június 14. - bush69

csovi-alkohol.jpg

Míg sokan a ragyogó napsütést élvezik, vagy már megroggyannak a hőségtől, az Alcohol zenekar tagjainak is fő a feje. Az ok viszont egészen más: problémák kíséretében köszöntött be hozzájuk a nyári szezon. A külvilág talán nem (nagyon) észlelte, de már a legutóbbi, érdi koncertre is rányomta bélyegét. Vélhetően az is súlyosbította a helyzetet, a banda viszont úgy döntött, az utolsó pillanatban nem mondja le a klubokat érintő koncertsorozat utolsó állomását.

Tovább

S8 UNDERGROUND CLUB - Metal & Gothic Night

metal_gothic_night_s8.jpg

Az Agregator szó hallatára minden metál kedvelőnek egy dolog jut az eszébe, és ez biztosan nem a nagyon hasonlóan írt áramfejlesztő. Igen, a 1997-ben alakult tatabányai bandáról van szó. Zenéje a kilencvenes évek skandináv metalját idézi, fűszerezve útkeresésről, dekadenciáról és a mindennapos küzdelmekről szóló magyar nyelvű szövegvilággal. Az Arch Enemyvel nem rég közös koncertet adó zenekar, most a Blaha Lujza tér közelébe látogat, ahol az S8 Underground Club nyitja meg kapuit egy jó kis zúzdára előttük. Ebben segítségükre lesz még a budapesti Sunwharf és Ignotus Enthropya. Aki pedig maradna, azoknak hajnalig dübörög majd a zene külföldi és magyar előadókkal a palettán.

Tovább

5. ZORD ROCKTÁBOR - Miskolci zenekarok minifesztiválja

5_zord_rocktabor.jpg

A miskolci Zord zenekar immáron ötödik alkalommal hívja életre a Zord Rocktábort, melynek elsődleges célja, a helyi zenekarok jobb megismertetése, a város és a térség rockzene szerető közösségével. A tábor július 7. és 11. között várja a bulizni vágyókat, az első napon ingyenesen, mikor is este 9 órától a Zord lép színpadra.

Tovább

OCTOBER - A zenekar újra aktív

october_zenekar.jpg

A dark rock zene kedvelőinek jó hír, hogy újra muzsikál a szolnoki illetőségű October. A zenekar 2006-ban alakult és gyorsan közönség kedvencé vált. A csapat két albummal büszkélkedhet – "Sziget a szívnek" és "Mélységi Mámor" - melyek a Nail Records gondozásában jelentek meg. Az October 2015-ben újra csatasorba állt és sorra érkeznek a felkérések.

Tovább

S8 UNDERGROUND CLUB - Unplugged Night Part 2.

unplugged_night_part2_s8.jpg

Június 13-án letesszük a raktárba a torzított gitárokat és az óriási ládákat, mert akusztikus rock csemege készül az S8 Underground Club pincéjének fortyogó üstjében. A Blaha Lujza tér közvetlen közelében élvezhetik szombaton az igényes zene hívei az Unplugged Faces és az Unplugged Pressure koncertjeit, olcsó és hideg toroköblítők társaságában. A bulik után is van maradása az éjszaka kedvelőinek, mert rockbuli veszi kezdetét ismert nemzetközi illetve hazai előadókkal a palettán.

Tovább
süti beállítások módosítása