FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

DREAM THEATER - Júliusban a Barba Negra Track színpadán

2015. június 07. - bush69

dream_theater_barbanegra_2015.pngÁprilis 14-én, a Dream Theater budapesti koncertjének meghirdetésekor már ismert volt, hogy július 7-én nem csak a prog-rock királyai lépnek a Barba Negra Track színpadára, hanem a program kisebb fesztivál keretet ölt majd. A Dream Theater mellett a floridai Kamelot, valamint a budapesti Special Providence lép fel a Rock by the River fesztiválon a Barba Negra Track-ben.

Tovább

S8 UNDERGROUND CLUB - Infernal Night

infernal_night_s8.jpg

Pokoli estének nézünk elébe a belvárosi S8 Clubban, hol június 12-én (pénteken) haj és torok nem maradhat szárazon. Igazi metál buli három ismert hazai bandával. Az est fő attrakciója a nagy múlttal rendelkező Long Road zenekar, Nachladal Tamás Gáborral (Nahi) a fronton, másfél órás zúzással készül idén először Budapestre. A nagyszerű felvezetésért a tavaly új albummal jelentkező fővárosi Last Fire, valamint Living Steel zenekarok felelnek. Ha pedig még ez sem lenne elég, az igazi kemény metalfanokat hajnalig tartó rockdiszkó szórakoztatja, a legjobb magyar és külföldi előadókkal a palettán.

Tovább

S8 UNDERGROUND CLUB - Fanatics Tribute Night 3.

fanatics_tribute_night_s8.jpg

Sokaknak nagy vágya, hogy eljuthasson egy Slayer, Metallica vagy Children of Bodom koncertre. Bár ez nem mindenkinek adatik meg a mai világban, egy valami bizonyos. A Blaha Lujza tértől pár percre június 6-án ez az álom részben megvalósul. Igaz, nem az eredeti tagokkal, de 3 feldolgozás zenekar, a 213, Bastards of Bodom és az Alcoholica látogat az S8 Underground clubba, hogy kielégítse 3 külföldi banda rajongóit egy óriási tribute esttel.

Tovább

S8 UNDERGROUND CLUB - AlteRock Boulevard

alterock_boulevard_s8.jpg

Az alternatív rock és rock n roll zene híveinek ad otthont június 5-én az S8 Underground Club, méghozzá a Blaha Lujza Tér közvetlen közelében. Lesz itt minden, ami egy könnyed, de mégis bulis estéhez kell. Olcsó sör, alter muzsika, brit rock, keményebb rock n roll és persze mindez a lehető legkedvezőbb áron. Fellép majd a Fake Empire, a Fél7, a Zöld jelzésre átkelni és az este végén pedig a Shots Fired. Akinek szüksége van a további talpalávalóra, azoknak jön a hajnalig tartó Rockdiszkó!

Tovább

VIII. FELVIDÉKI MAGYAR SZIGET - Nádszegen kerül megrendezésre!

8_felvideki_magyar_sziget_event_new.png

Június 19-20-án immár nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre Felvidék egyetlen nemzeti fesztiválja, a Felvidéki Magyar Sziget, mely tavalyi közönségszavazásunkon ezüstérmes lett. Sajnos a helyszín tulajdonosának inkorrekt hozzáállása miatt megváltozik a 8. Felvidéki Magyar Sziget helyszíne Gútáról Nádszegre.

Tovább
süti beállítások módosítása