FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

VATTNET VISKAR - Klippremier: Impact

2015. május 24. - Kovenant

vv_band.jpg

Az amerikai, New Hampshire állambeli Vattnet Viskar post-black metal banda elkészítette új klipjét a közelgő albumának harmadik kislemezdalára.

Tovább

SYMPHONY X - Dalpremier: Nevermore

symphony_x.jpg

Az amerikai progresszív metal banda kilencedik stúdióalbuma "Underworld" címmel július 24-én jelenik meg a Nuclear Blast kiadó jóvoltából. Újra Jens Bogren (Kreator, Paradise Lost, Opeth, Amon Amarth, stb.) producerrel folytak a stúdiómunkálatok, aki az utóbbi két albumon is közreműködött. Az album témáját Dante Alighieri "Isteni Színjáték" művének "Pokol" című fejezete ihlette.

Tovább

MARTFESZT - Idén is lesz Martosi Szabadegyetem

martfeszt2015_event.jpgIdén sem marad el az év legjobb 5 napja. A nagy sikerre való tekintettel idén ismét lesz Martosi Szabadegyetem, vagyis a mARTfeszt. A felvidéki és Felvidéken kívüli magyar fiatalok július 8-12. között találkozhatnak ismét a rendezvényen. Az érkezésre szánt nulladik nappal kiegészülő négy teljes nap kínálata több újdonsággal is szolgál majd a Feszty-park ideiglenes lakói számára.

Tovább

SCREAM FOR BOOZE - Bemutatkozik a domoszlói banda

scream_4_booze.jpg

A zenekar 2014. nyarán alakult Domoszlón. A két alapító tag Ferencz Milán (dob) és Simon Dénes (gitár) egy hosszú italozós este után megalapították a zenekart, amelybe azonnal találtak énekest és basszusgitárost is. Ének posztra Erdei Csabát, basszeros posztra pedig Besenyei Dánielt választották.

Tovább

LÉGÓ CLUB - III. Symphonic & Gothic Night

3_symphonic_gothic_night_lego_club.jpg

Az elő-szilveszteri, majd a márciusi Symphonic & Gothic Night sikerén felbuzdulva egy rendezvénysorozat indításáról döntött a Légó Club! Tavasztól kezdődően minden hónapban egy-egy szombati napon, a népszerűbb hazai szimfonikus és gótikus együttesekből láthatunk válogatást. Természetesen igazán markáns határvonalat nem lehet húzni a stílusok között, így változatos esték részesei lehetünk majd a belvárosi klubban! Április 25. után, május 23-án visszatér a Zizzy Vision, a komor de mégis bulis hangulatú Angelheart - The Darkest Rock Show társaságában. Az eseményt pedig nem mások, mint a Magyar Gótikus Hastáncművésznők nyitják. Egy biztos. Érdemes lesz korán érkezni. A hajnalig tartó szórakozást, pedig rockdiszkó biztosítja majd.

Tovább

MÁTYÁS ATTILA - Unplugged koncert az A38 hajón

matyas_attila_unplugged.jpg

Május végén egy különleges koncerttel készül Mátyás Attila. Az MR2 akusztikus koncert óta most először hallhatja újra a közönség a dalokat ebben a formában. Egy remek helyszínen az A38 Tetőteraszon vendégművészekkel és zenésztársakkal csapnak egy hangulatos unplugged bulit: Galambos Dorina, Juhász Rob, Kerényi Ákos, Vasvári Viki.

Tovább
süti beállítások módosítása