FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

AYLEN'S FALL - Az ÉTER-Plusz tehetségkutató döntőjében

2015. május 15. - bush69

aylen_s_fall_2014_10.jpg

Döntött a zsűri! 18 döntős zenekar az ÉTER Pluszon! Internetes bekerülő show-ban követhettük végig az idei ÉTER-Plusz tehetségkutató 18 legjobbját. A Show most lezárult, de 2015. május 29-30-án folytatódik! ÉLŐBEN, Egerben a Bolyki-völgyben.

Tovább

GOMBASZÖGI NYÁRI TÁBOR - 2. Szlovákiai Magyar Dal Napja | Jelentkezz

szlovakiai_magyar_dal_napja_gombaszogon.png

A tavalyi évben már nagy sikert aratott a kezdeményezés, amely idén második alkalommal is megrendezésre kerül a Gombaszögi Nyári Táborban. A vasárnapi, utolsó nap, július 19-e a felvidéki zenekarok seregszemléje és ünnepe lesz. Indul a jelentkezés a II. Szlovákiai Magyar Dal Napjára!

Tovább

VIII. ZORALL SÖROLIMPIA - Teljes a fellépők listája!

viii_zorallsorolimpia.jpg

Idén újra az alsóörsi Európa Kempingben kerül megrendezésre a Zorall Sörolimpia. Az augusztus 27-29. között megrendezésre kerülő fesztivál ismét két színpaddal várja az egyre népesebb Zorall családot, akik között vannak olyan fesztiválozók, akik már a kezdet kezdetétől részt vesznek a rendezvényen.

Tovább

ENTER SHIKARI - Új klip, és hamarosan koncert Debrecenben

enter_shikari_1.jpg

A metalcore vonal egyik sikercsapatának számító brit Enter Shikari új klipet készített Torn Apart című dalához. A videót az a Mike Tyler rendezte, aki már a zenekar előző, Anaesthesist című klipjét is készítette. A dal a harmadik kislemez az angol Top 10-be is bekerült "The Mindsweep" című albumról, a premiernek külön aktualitást ad, hogy a Kerrang! magazin az Enter Shikarit jelölte a "legjobb brit zenekar" és a "legjobb kislemezdal" kategóriájában.

Tovább

LÉGÓ CLUB - Infernal Night

lego_infernal_night.jpg

Pokoli estének nézünk elébe a belvárosi Légó Clubban, hol május 15-én (pénteken) haj és torok nem maradhat szárazon. Igazi metál buli három ismert hazai bandával. Az est fő attrakciója a nagy múlttal rendelkező Long Road zenekar, Nachladal Tamás Gábor (Nahi)-val a fronton, másfél órás zúzással készül idén először Budapestre. A nagyszerű felvezetésért a tavaly új albummal jelentkező fővárosi Last Fire, valamint Living Steel zenekarok felelnek. Ha pedig még ez sem lenne elég, az igazi kemény metalfanokat hajnalig tartó rockdiszkó szórakoztatja, a legjobb magyar és külföldi előadókkal a palettán.

Tovább
süti beállítások módosítása