FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

KAMELOT - Insomnia

2015. április 24. - bush69

ROMANTIKUS ERŐSZAK - Dübörög a nemzeti rock | Filmzene

romantikus_eroszak_duborog_a_nemzeti_rock.jpg

„A Dübörög a nemzeti rock hetven perce abszolút méltó utódja a nagy elődöknek, és bár a mezőny elég gyér, simán ott a helye minden idők legjobb magyar popkulturális dokumentumfilmjei között." Közel egy évtizede kezdték forgatni a RomEr főszereplésével a ma már kultikusnak számító és annak idején néhány fővárosi mozit és számos hazai és külföldi filmfesztivált is megjárt „Dübörög a nemzeti rock" című filmet, amelyről többek között így írtak a 2007 novemberi bemutató után.

Tovább

PARADISE LOST - Dalpremier : No Hope In Sight

Június 1-én jelenik meg a Paradise Lost 14. stúdióalbuma "The Plague Within" címmel a Century Media gondozásában. Jaimie Gomez Arellano (Ghost BC, Ulver, Cathedral, Angel Witch) producer irányításával készült az album a londoni Orgone stúdióban. Elkészült a No Hope In Sight című dal hivatalos dalszöveges videója.

Tovább

LÉGÓ CLUB - II. Symphonic & Gothic Night

symphonic_gothic_night_2_lego.jpg

Az elő-szilveszteri, majd a márciusi Symphonic & Gothic Night sikerén felbuzdulva egy rendezvénysorozat indításáról döntött a Légó Club! Tavasztól kezdődően minden hónapban egy-egy szombati napon, a népszerűbb hazai szimfonikus és gótikus együttesekből láthatunk válogatást. Természetesen igazán markáns határvonalat nem lehet húzni a stílusok között, így minden bizonnyal változatos esték részesei lehetünk majd a budapesti klubban! Április 25-én symphonic-metal, dark-rock, steam-powered metal, valamint industrial-metal lesz a menü, valamint egy vadonatúj zenekart is köszönthetünk majd, a Zizzy Vision-t!

Tovább

MYSTERY GANG - Rockabilly est a VOKE-ban

mysterygang-2014-2.jpg

2015. május 9-én a Mystery Gang ad koncertet a dunakeszi VOKE József Attila Művelődési Központban (Dunakeszi, Állomás sétány 17.). A helyi kötődéssel is rendelkező zenekar közel kétórás koncerttel készül erre a napra. Az estén a 2014-es Eurovízió - A Dal című műsorból ismerős Játssz még jazzgitár! daluk mellé válogatnak a nemrégiben megjelent "Hello-Hello" című lemezükről is, illetve olyan rockabilly slágerekre is rophatjuk, mint a Megőrülök érted vagy a Woodoo Doll.

Tovább
süti beállítások módosítása