FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

PHOENIX RT - Elindult a Trio Turné | Interjú

2015. március 29. - bush69

phoenix_rt_band_2015.jpg

Március 27-én startolt a Trio Tour, vagyis a csallóközcsütörtöki Phoenix RT és a gyöngyösi Dorothy közös tavaszi túrája, melynek egyetlen egy felvidéki állomása lesz, mégpedig április 3-án a dunaszerdahelyi Soul Hunter Music Clubban. A vendég a Hátsó Ajtó zenekar lesz.

Tovább

BONFIRE - Április végén jelenik meg az új lemez

bonfire_2015.jpgA legendás német hard rock banda visszatérő lemeze "Glörious" címmel április 24-én jelenik meg a Borila Records jóvoltából. Alessando Del Vecchio (Hardline) producer társaságában rögzített albumra 14 dal kerül fel, köztük három klasszikus dal újra-felvett változata. Megérkezett az első ízelítő videó.

Tovább

AMARANTHE - Budapesti és pozsonyi koncert áprilisban

amaranthe_2015.jpgA göteborgi Amaranthe április 5-én a budapesti Club 202-ben, majd április 7-én a pozsonyi Majestic Music Clubban mutatja be legújabb lemezét. A tavaly októberben megjelent "Massive Addictive" című harmadik lemezük is a Spinefarm gondozásában jelent meg. A három énekessel működő együttes zenéje az európai power metal és a dallamos death metal keveréke popzenei elemekkel fűszerezve. Mindkét helyszínen a svéd Engel és a finn Santa Cruz lesz a vendég, akik szintén lemezbemutató műsorral készülnek.

Tovább

P.MOBIL - koncert Révkomáromban | Vendég: KerecseN

p_mobil_koncertfoto.jpgA legendás P. Mobil együttes "Tudom, hogy ki vagyok" turnéjának egyik állomása április 4-én a révkomáromi RéV-ben, a Magyar Kultúra Házában kerül megrendezésre. Tavaly ősszel jelent meg Schuster Lóránték "Farkasok völgye, Kárpát-medence" című új lemeze, amit majd júniusban Jókán és Kecsőn is bemutatnak. Az est vendége a szintén révkomáromi KerecseN zenekar lesz, akik a napokban mutatták be legújabb videoklipjüket.

Tovább

TREMONTI - Dalpremier : Another Heart

tremontiband2014logo.jpgMark Tremonti második szólóalbuma június 9-én jelenik meg. A Creed és az Alter Bridge gitárosának projektjéhez, Brian Marshall kilépése után a Van Halen basszerosa, Wolfgang Van Halen érkezett. Michael "Elvis" Baskette producer irányításával készül lemez első single dalára elkészült egy szöveges videó.

Tovább

LÉGÓ CLUB - Húsvéti rock mulatság

rock_husvet_lego_klub.jpg

A húsvéti locsolkodás előtt, a nyuszi várás felfokozott hangulatában akár már pénteken is megkezdhetjük az alapozást a hétfői dínom-dánomra. Ehhez nyújt hathatós segítséget a budapesti Légó Club. A Kassy’s Multimedia Crew által szervezett estén öt ütős zenekar lép színpadra, melyek összesen legalább hat órányi tömény rock élményt biztosít az erre éhes közönségnek. Akinek ez nem lenne elég, és a koncertek után maradt benne szufla, az a hajnalig tartó rockdiszkóban folytathatja a headbangelést.

Tovább

END OF PARADISE - májusban jön az új album

endofparadise2015.jpg"Hétköznapi túlélő". Ezzel a címmel fog májusban, a Nail Records gondozásában megjelenni a székesfehérvári End Of Paradise új lemeze. A korong kilenc nótát fog tartalmazni és a lemezen közreműködik az Invader bárdistája, Munkácsi Tamás is. Az új lemezhez egy klip is készülni fog, méghozzá a címadó dalra.

Tovább
süti beállítások módosítása