FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

6. TUMULTUS FESZTIVÁL - a szombat esti főbanda a Karthago

2015. március 22. - bush69

6_tumultus_karthago_perbete_by_bush.jpg

Lehull a lepel a 6. Tumultus Fesztivál második sztárfellépőjének kilétéről. Augusztus 1-én, szombaton a 36 éve eredeti felállásban működő Karthago együttes ad koncertet a perbetei futballstadionban. Újra felcsendülnek a magyar rocktörténelem legnagyobb slágerei, mint például: Az apáink útján, az Áruló vagy a Requiem. Az elefántok már dübörögnek, gyere el hát Te is! Pénteken Zorall, szombaton pedig a Karthago várja a rockzene kedvelőit. A teljes programot hétfőn este közöljük. (Forrás: tumultus.eu)

Tovább

6. TUMULTUS FESZTIVÁL - a pénteki fellépő a Zorall

6_tumultus_zorall_perbete_by_bush.jpg

A Tumultus színt vall... Lehull a lepel a 6. Tumultus Fesztivál első sztárfellépőjének kilétéről. Július 31-én, pénteken a Zorall zenekar borzolja majd a kedélyeket a perbetei futballstadionban! A legnagyobb magyar és külföldi slágerek rock-os feldolgozásaira szórakozhatnak majd a vendégek. Ha ki akarsz rúgni a hámból, akkor ott a helyed! A második sztárzenekar kilétére holnap este derül fény. Addig is itt egy jó kis ütős nóta a Zorall-tól. A teljes műsort hétfőn közöljük. (Forrás: tumultus.eu)

Tovább

ALCOHOL | COOL HEAD KLAN - koncert a Sportalsóban

alcohol_cool_head_klan_sportalso.jpg

Sportalsó vagy mackófelső? Bőrgatya vagy farmerzakó? Egyre megy, a hangoskodó kis csapat viszont bolondozás helyett Esztergomba megy! Újdonság ez számukra is, bár korábban a városban igen, de a szóban forgó klubban még nem jártak. Elég szembetűnő, a Dunakanyar legfelsőbb városának igen aktív szórakozóhelye a Sportalsó, hova rendszerint koncerttel várják a vendégeket.

Tovább

REBEL - Jön az első lemez, lemezbemutató április 18-án

rebel_band.jpg

Áprilisban, a Nail Records gondozásában jelenik meg a Rebel első lemeze, "Ha eljön majd a vég" címmel. A korábbi Crossholder és Words of Blood torok, Szaládi Karcsi vezette zenekar tavaly ősszel állt neki a lemez munkálatainak, és a szépen gyarapodó rajongótábor áprilisban már a kezében is tarthatja az első lemezt.

Tovább

LÉGÓ CLUB - I. Symphonic & Gothic Night

symphonic_gothic_i_lego_facebook_fejlec.jpg

A nagysikerű Szimfonikus Metal Előszilveszteren felbuzdulva, márciustól havi egy-egy napot a szimfonikus és gótikus muzsikáknak szentel a fővárosi Légó Club. Minden hónapban egyszer, az említett stílusokhoz kapcsolható hazai zenekarok lépnek fel, időnként egyéb kulturális programmal kiegészítve. A sorozat első felvonására március 21-én szombaton kerül sor. Az est keretében, egyből négy kitűnő együttes lép színpadra a műfaj rajongónak nagy örömére. A koncerteket hajnalig tartó rockdiszkó követi, melyben természetesen a gothic-, symphonic-, melodic-, folk- metal slágerek dominálnak.

Tovább
süti beállítások módosítása