FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

SING SING - hétfőn este klippremier!

2015. március 12. - bush69

singsingklip.jpg

A 2013 óta újra aktív Sing Sing eddig csak néhány „csapással”, azaz évi pár remek bulival ajándékozta meg régi és új rajongóit. Most viszont készül a lemez, aminek a megjelenése júliusban várható. A címadó dalra, a Visszaesőkre készítették el a srácok a következő klipjüket. Ennek a bemutatója lesz 2015. március 16-én, este 19 órakor.

Tovább

LÉGÓ CLUB - Punk Forradalom | Koncert

punk_forradalom_lego.jpgPunk forradalomra invitálja a tarajosokatBudapest legfrissebb rock klubja, a Légó Club. Egy este hat koncertet pogózhat végig, az aki bírja szusszal. Fő műsoridőben az ország talán legviccesebb, kultikus punk-rock együttese, a Rózsaszín Pitbull látható és hallható. A felvezetés többek közt a nagysikerű  The DIY - Do It Yourself feladata lesz.

Tovább

MOTOR SISTER - Klippremier: A Hole

motor_sister_band_2015.jpg"Ride" címmel március 6-án jelent meg a Los Angelesi Mother Superiortból átalakult Motor Sister új lemeze a Metal Blade kiadónál. A projektben ott van Jim Wilson a Mother Superiorból, az Anthrax gitárosa, Scott Ian, felesége Pearl Aday (aki Meat Loaf lánya), John Tempesta dobos (The Cult, ex-Exodus, Testament, White Zombie stb...) és Joey Vera basszusgitáros (Armored Saint, Fates Warning). A 12 dalt két nap alatt rögzítették Jay Ruston producerrel (Steel Panther, Anthrax, Avatar stb...)

Tovább

KERECSEN - Új klip a láthatáron!

kerecsen2015.jpg

A révkomáromi Kerecsen zenekar hamarosan új klippel jelentkezik. Próbatermükben rögzítettek egy új dalt Dombóvári Balázs hangmérnökkel. A nóta egy népdalfeldolgozás, a címe pedig "Mikor megyek hazafelé...". A felvételhez klip is készül, rendezője az a Bán István, aki az előző klipjüknél is bábáskodott.

Tovább

TAVASZI ROCK KAVALKÁD - Alcohol, Cool Head Klan, Demonlord a Club 202-ben

tavaszirock.jpgBár már néhány napja a naptár szerint tavasz van, azért április hónapja az, mikor már biztosan számíthatunk a nagybetűs TAVASZra. Ennek örömére meg is rendezik a Tavaszi Rock Kavalkádot a budapesti Club 202-ben, amin három koránt sem ismeretlen, bár stílusában eltérő zenekar koncertjére várják a bulizni vágyókat.

Ha nem szeretnétek kimaradni ebből az igazán ütős line-up-ot felvonultató buliból, menjetek április 24-én a Club 202-be!

Tovább

REBEL - koncert a szigetszentmiklósi Rock Lyukban

rebel0327rock_lyuk.jpgMárcius 27-én a szigetszentmiklósi Rock Lyukba érkezik a Rebel tavaszi turnéja. A zenekart elkíséri a Madsen Modell, velük már találkozhattatok a Rebel bulikon, és szintén fellép a Royal Patrol is. A közeljövőben friss híreket kaptok a Rebel hamarosan megjelenő lemezéről, addig is március 27-én irány Szigetszentmiklós! Kezdés: 21 óra, belépő 200 forint.

Esemény: https://www.facebook.com/events/683223438451981

süti beállítások módosítása