FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

NIBURTA - meghallgatható a "ReSet" EP

2015. január 10. - bush69

niburta_re-set.jpg"ReSet" címmel megjelent a budapesti folk metalcore banda 3 számos új EP-je, amit teljes egészében elérhetővé tettek YouTube csatornájukon.

Tovább

FRM KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS 2014 - a tavalyi év legjobbjai

kozonsegszavazas.jpg

Tavaly szeptemberben indítottuk el közönségszavazásunkat. Kíváncsiak voltunk, hogy Felvidéken melyek a legnépszerűbb zenekarok, a fesztiválok közül melyik volt a legjobb és hogy a 2014-ben megjelent albumok, EP-k közül melyik tetszett a rock/metal rajongóknak. Több mint ezer szavazat érkezett december utolsó napjáig.

Tovább

SERIOUS BLACK - Klippremier : High And Low

serious_black2015.jpg

"As Daylight Breaks" címmel január 16-án jelenik meg Roland Grapow (gitár/Masterplan, Ex-Helloween), Thomen Stauch (dobok/Savage Circus, Ex-Blind Guardian), Mario Lochert (basszusgitár/Emergency Gate), Jan Vacik (billentyűs hangszerek, Ex-Dreamscape), Dominik Sebastian (gitár/Edenbridge) és Urban Breed (énekes/Ex-Tad Morose) debüt albuma az AFM Records-nál. A Hammerfall turnéjának vendégei lesznek januárban és februárban.

Tovább

METAL MILITIA - az S8 Underground Clubban

metal_militia_s8_underground_club.jpg

Igazi tribute esttel indítja az évet Budapest legújabb underground klubja. A fővárosi bulinegyed szélén található S8 Underground Club, a Metallica és a Motörhead zenekarok rajongóit várja egy közös imára. Fellép a Magnetica, mely a legjobb Metallica számokat szállítja, valamint a Motörbreath, akiktől egy adag instant Lemmy show-ra számíthatunk. Extraként saját számokkal érkezik az Eve Six zenekar!

Tovább
süti beállítások módosítása