FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

GILOTIN - Klippremier: Vedd már észre!

2015. december 23. - bush69

gilotin_2015.jpgElkészült a ímelyi Gilotin zenekar első videoklipje, melyet a 'Vedd már észre!' című dalhoz forgattak. December 26-án a nagymegyeri Big Man Pub-ban lép fel a tatabányai Scage társaságában.

facebook_png.png"A klip egy tipikus modern kori jelenséget vetít a nézők elé. A zenekar célja felvilágítani a fiatalok elszocializálódására. Úgy látjuk, hogy az internet nyújtotta közösségi hálózatok mellékhatása, hogy a fiatalok egyre kevésbé vállalják a személyi kapcsolattartást, ahelyett inkább billentyűzet mögé bújva osztják meg a gondolataikat, érzéseiket, élményeiket stb., mert ez nekik kényelmesebb és talán kevésbé személyes. Ez a jelenség végül sok esetben oda torkollik, hogy az adott fiatal fiú vagy leány nem tudja magát igazán kifejezni egy élő találkozásnál, ideges, szégyenlős és kommunikációs nehézségekkel küzd. A klipet Ímelyen és Gútán forgattuk Riedly Viktor és Dénes segítségével. A klipben feltűnik Hangya (ex-Kerecsen, ex-Corelosa, Acoustic Flames), ill. jó néhány barátunk és ismerősünk."

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr478194270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása