FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

MOBY DICK - Budai Béla az új dobos!

2015. december 16. - bush69

moby_dick_uj_felallas_2015.jpgA Leander Rising-ból ismert Budai Bélával folytatja pályafutását a Moby Dick. Hoffer Péter "Hofi" novemberben 23 év után távozott a zenekartól egyéb munkái, más zenei elkötelezettségei és a rá háruló családi feladatok miatt.

facebook_png.png

Hofi távozását mindannyian sajnáljuk, de az élet nem állhat meg, a Moby Dick történetének folytatódnia kell! Együttesünk 2016-ban még mindig csak 35 éves, tehát ismét jubilálunk. Nem vagyunk oda ezekért az évfordulókért, de nyilván nem kell szégyenkeznünk sem miatta. Visszatérve a legfontosabb kérdésre, ezúton meg kívánunk nyugtatni minden Moby Dick rajongót, továbbra is szuper jó dobossal zúzunk szerte a Kárpát-medencében, ezért közhírré tesszük, hogy a Leander Risingben edződött zenészkollégával, Budai Bélával megyünk tovább. Béla mellett több dolog szól. Ebből kiemelten a legfontosabb… Béla fantasztikus dobos, láthatóan élvezi amit csinál. Mostantól már velünk! Béla, üdvözlünk a Moby Dick fedélzetén!

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr988177836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása