FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

DEPRESSZIÓ - Jubileumi koncert Somorján

2015. október 31. - bush69

depresszio_15_jubileumi_turne.jpg

Jövő héten pénteken Somorján elstartol a Depresszió zenekar 15 éves jubileumi turnéja. Már az ünnepségsorozat főpróbái zajlanak, a napokban bemutatták jubileumi címerüket, ami a turné díszletein, valamint a hamarosan kapható pólókon és pulóvereken is megjelenik majd. Az est másik jubiláló fellépője a hazai Rómeó Vérzik lesz, akik idén a 20. születésnapjukat ünneplik. A városi művelődési központban fellép még az AWS és a BurnOut is.

facebook_png.pngJubileumi nagykoncertjüket december 19-én tartják a budapesti Barba Negrában, amire extra hosszú műsorral és extra látvánnyal készülnek. A koncert képét és hangját rögzíteni is fogják, és a tervek szerint egy DVD is készül majd a felvételekből.

A turné kifejezetten önálló, de már régóta terveztünk egy újabb közös felvidéki bulit Rómeóékkal, ezért egy dupla jubileum mellett döntöttünk. Jó lesz felvidéken is megünnepelni a születésnapunkat, és örülünk, hogy ezt a legközelebbi helyi barátainkkal együtt tehetjük. Jó nagy Rock banzáj lesz. Akár egy kisebb fesztiválnak is elmegy, hiszen itt is velünk tart majd a turné két vendégzenekara, a Burnout, és az AWS. - nyilatkozta Halász Feri a Rockbook Rockmagazinnak.

2015. November 6. | Somorja

18:00: Kapunyitás
18:40: Burnout
19:30: Aws
20:30: Depresszió
22:15: Rómeó vérzik

Esemény: https://www.facebook.com/events/472540659573525

depresszio_15_jubileumi_turne_2015.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr258038062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása