FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

SKINDRED - Klippremier: Under Attack

2015. szeptember 02. - bush69

skindred_2015.jpg

A walesi ragga metal banda új lemeze "Volume" címmel október 30-án jelenik meg a Napalm Records kiadónál. James 'Lerock' Loughrey (White Zombie, Depeche Mode, Manic Street Preachers) producer segítségével rögzítették a lemezt a kelet-londoni The Strongroom stúdióban.

facebook_png.pngTavalyi teltházas koncertjüket követően újra a budapesti Akvárium Klubban a Skindred! A világ egyik legjobb koncertzenekara évente kétmillió rajongó előtt bizonyítja, hogy kihagyhatatlan minden fellépésük. A ragga-metal császárok 2014-ben a közönség visszajelzései alapján az év egyik legjobb budapesti koncertjét robbantották, idén pedig újra visszatérnek Pump Up The Volume turnéjuk keretein belül november 28-án.

Esemény: https://www.facebook.com/events/456201091226363

skindred_volume.jpg1. Under Atack
2. Volume
3. Hit The Ground
4. Shut Ya Mouth
5. I
6. The Healing
7. Sound The Siren
8. Saying It Now
9. II
10. Straight Jacket
11. III
12. No Justice
13. Stand Up
14. Three Words

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr547756286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása