FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

POWERWOLF - Dalpremier: Out In The Fields

2015. július 03. - Kovenant

powerwolf_band.jpg

A német Powerwolf új albuma, a "Blessed & Possessed" július 17-én jelenik meg a Napalm Records gondozásában. A csapat nem aprózta el a stúdiós munkát: a sorlemezhez egy komplett bónusz feldolgozásalbumot is mellékelnek "Metallum Nostrum" címmel, mely csupa metalklasszikust vonultat fel. Az első közzétett dal Gary Moore örökzöld slágere, az Out In The Fields!

10 metalhimnusz igen különleges feldolgozását hallhatjuk majd a bónuszlemezen, többek között a Judas Priest, a Savatage, a Black Sabbath vagy az Amon Amarth dalait.

Roel Van Helden az alábbiakat nyilatkozta a feldolgozásokkal kapcsolatban:
“Mint mindannyian, a metalt körülbelül 11 éves koromban kezdtem hallgatni. Később felfedeztem magamnak a Thin Lizzyt, mely csapat az Iron Maidenhez hasonlóan óriási hatással volt rám. Máig szeretem hallgatni a Gary Moore lemezeket, legfőképpen egy jó pohár bor mellett. Még a blues-korszaka is zseniális volt az öregnek!"

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr397593780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása