FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

DHARMA - Klippremier: Waves

2015. május 23. - bush69

dharma_band.jpg

A budapesti Dharma idén megjelenő "V." címet viselő kislemezének első dalához, a Waves-hez készített egy spontán hangulatú klipet, némi retro beütéssel, Domonkos Sada és Szemendrey István hathatós segítségével.

facebook_png.png"A felvételek alatt még a helyi halőröknek is meggyűlt a baja kis stábunkkal, vélhetően nem a tátogásra figyeltek fel, de szerencsére mindenki szárazon és sérülés nélkül megúszta a forgatást. :)"

"A masszív hangzás ezúttal is Vári Gábornak (BHS) köszönhető, akivel a legutolsó Dharma anyagnál is együtt dolgozhattunk. A dal a változásról szól, ahol a fő kérdés az, hogy mi által tudsz megszabadulni az elszigetelt, önmarcangoló lelki állapotodtól, miközben rádöbbensz, ezt Te gerjesztetted magadban és közvetlen környezetedben. Persze a megoldás is ott rejtőzik valahol az elméd mélyen, és ha felkavarod az állóvizet előbb vagy utóbb a felszínre tör…"

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr337485122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása