FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

MARTFESZT - Idén is lesz Martosi Szabadegyetem

2015. május 22. - bush69

martfeszt2015_event.jpgIdén sem marad el az év legjobb 5 napja. A nagy sikerre való tekintettel idén ismét lesz Martosi Szabadegyetem, vagyis a mARTfeszt. A felvidéki és Felvidéken kívüli magyar fiatalok július 8-12. között találkozhatnak ismét a rendezvényen. Az érkezésre szánt nulladik nappal kiegészülő négy teljes nap kínálata több újdonsággal is szolgál majd a Feszty-park ideiglenes lakói számára.

A szabadegyetem esti bulirészlegének zenei előadói között olyan rock előadók szerepelnek, mint az Expired Passport és Török Ádám, a Zorall, a Tankcsapda, Deák Bill Gyula, a Beatrice és Nagy Feró és az Ismerős Arcok.

Esemény: https://www.facebook.com/events/669137383232106

Azt már most tudni lehet, hogy az idei Martfeszt vezető témája az önkormányzatiság, amely a szabadegyetem nyitó- és záróelőadásában is megjelenik. Délelőttönként, az előadások beindulása előtt, vetélkedők, játékok, stand up comedy és más laza programok próbálják majd kitörölni az álmosságot a szemekből, este pedig a hagyományoknak megfelelően új és visszatérő zenei arcok koncertjei zárják az aznapi műsort.

Szintén újdonság lesz a Színpad udvarban felállítandó Hungarikum-sarok, ahol hagyományos magyar ételek kóstolója mellett más, a magyar kultúrához kötődő tárgyakkal is találkozhatnak az érdeklődők. A Martosi Szabadegyetem elsődleges célcsoportját természetesen a fiatalok jelentik, ezért a szervezők a családi programokkal azokra a fiatalokra is gondolnak, akik már tettek a következő nemzedékért.

Már kaphatók elővételben a hetijegyek a III. Martfesztre a rendezvény honlapján: 21 euróért bárki ott lehet az összes martosi előadáson és koncerten, míg a helyszínen 25 euróba kerül majd a szerdától vasárnapig érvényes belépő. A felvidéki magyar középiskolák diákjai előzetes regisztrációval ajándékba kapják a teljes belépőt, a június 20-ig hetijegyet váltó első száz egyetemistának pedig a jegy mellé minden nap jár egy ajándék sör vagy üdítő is. Az internetes elővétel mellett, a komáromi Pince Klubban személyesen is megvásárolható a hetijegy. Aki nem egész hétre érkezik, az mindegyik napra 7 euróért (15 óra előtt érkezve 5 euróért) válthat majd napijegyet.

A martfeszt.sk főoldalán már elérhetőek a heti belépők, az egyetemistáknak érdemes sietniük, hogy beférjenek abba az első százba, akiket naponta meghívnak egy sörre a szervezők.

Forrás: martfeszt.sk

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr217483000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása