FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

MYSTERY GANG - Rockabilly est a VOKE-ban

2015. április 21. - bush69

mysterygang-2014-2.jpg

2015. május 9-én a Mystery Gang ad koncertet a dunakeszi VOKE József Attila Művelődési Központban (Dunakeszi, Állomás sétány 17.). A helyi kötődéssel is rendelkező zenekar közel kétórás koncerttel készül erre a napra. Az estén a 2014-es Eurovízió - A Dal című műsorból ismerős Játssz még jazzgitár! daluk mellé válogatnak a nemrégiben megjelent "Hello-Hello" című lemezükről is, illetve olyan rockabilly slágerekre is rophatjuk, mint a Megőrülök érted vagy a Woodoo Doll.

facebook_png.pngJól értesült forrásunk szerint a fiúk a koncerten kisorsolnak a nézők között egy személyre szólóan dedikált dobbőrt is, mely sok koncerten át adott ritmust lendületes zenéjükhöz. A dunakeszi kötődésről pedig a koncert utáni dedikáláson személyesen is hallhatunk többet. Érdemes követni a Mystery Gang Facebook oldalát, ahol a május 9-i dunakeszi koncert mellett más érdekességekről is rendszeresen hírt adnak. Jegyek a helyszínen elővételben 2.000, a koncert napján 2.500 Forintos áron kaphatók.

Esemény: https://www.facebook.com/events/1681939118700432

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr967386780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása