FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

ROMANTIKUS ERŐSZAK - A Szabadság, szerelem! turné a Club202-ben folytatódik!

2015. március 25. - bush69

romer_club202.jpg

A hazafiak és honleányok kedvenc zenekara, a Romantikus Erőszak tavaly év végén egy Petőfi Sándor versmegzenésítéseket tartalmazó albumot jelentetett meg, amely a Mahasz lista élbolyába is felkerült. A lemezhez kapcsolódó tavaszi hadjárat április 10-én érkezik majd a Club202-be.

Az idén már 21 éve működő nemzeti rock banda 2003-ban lépett fel először az akkor még Wigwam névre hallgató klubban és az azóta eltelt tucatnyi évben számtalanszor játszottak a kultikus budai rock szórakozóhely színpadán. Erre az estére vadonatúj koncertműsorral készülő RomEr vendégzenekara egy tehetséges fiatal banda, a Nemzeti Hang lesz, akik a közelmúltban egy látványos, második világháborús témájú videóklippel jelentkeztek, amit a Drága Elza! című magyar mozifilm rendezője és forgatókönyvírója, Füle Zoltán készített.

Esemény: https://www.facebook.com/events/639457299519808

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr287304550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása