FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

ALCOHOL | COOL HEAD KLAN - koncert a Sportalsóban

2015. március 21. - bush69

alcohol_cool_head_klan_sportalso.jpg

Sportalsó vagy mackófelső? Bőrgatya vagy farmerzakó? Egyre megy, a hangoskodó kis csapat viszont bolondozás helyett Esztergomba megy! Újdonság ez számukra is, bár korábban a városban igen, de a szóban forgó klubban még nem jártak. Elég szembetűnő, a Dunakanyar legfelsőbb városának igen aktív szórakozóhelye a Sportalsó, hova rendszerint koncerttel várják a vendégeket.

Bolondok napjától számítva mindössze kettőt kell aludni, mire az Alcohol és a Cool Head Klan turnéja Esztergomban ismét keresztezi egymást. Az előbbi koncertkörútjának állandó vendége, a Last Fire is színpadra lép, megtörve a hónap első péntekének esti csendjét. A fellépők listáján egy hely még üresen áll, ha van zenekarod, s muzsikálnál velük aznap, jelentkezésed a vendegzenekar@gmail.com email címre küldheted!

Esemény: https://www.facebook.com/events/811375628910364

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr557288007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása