FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

TAVASZI ROCK KAVALKÁD - Alcohol, Cool Head Klan, Demonlord a Club 202-ben

2015. március 09. - bush69

tavaszirock.jpgBár már néhány napja a naptár szerint tavasz van, azért április hónapja az, mikor már biztosan számíthatunk a nagybetűs TAVASZra. Ennek örömére meg is rendezik a Tavaszi Rock Kavalkádot a budapesti Club 202-ben, amin három koránt sem ismeretlen, bár stílusában eltérő zenekar koncertjére várják a bulizni vágyókat.

Ha nem szeretnétek kimaradni ebből az igazán ütős line-up-ot felvonultató buliból, menjetek április 24-én a Club 202-be!

Az Alcohol zenekar a tavaszi turnéja részeként illesztette be ezt a tavaszi bulit a koncertnaptárjába. A 2003-ban alakult zenekar az utóbbi időben több tagcserét is megélt, de ami biztos, hogy az alapító tag Csöves egy kitűnő dobosra, Szentpéteri Viktor személyében, és egy remek gitárosra, Ambrus Zoli (ex-Irigy Hónaljmirigy) személyében biztosan számíthat. Tervben a következő lemez, és a Mi nem nyugszunk Tour keretén belül több vidéki városban is elcsíphetitek majd a bandát. A Cool Head Klan zenekart sem kell bemutatni nagyon senkinek sem. Mind a budapesti, mind a vidéki, de még a határainkon túli közönség is jól ismeri a Molics Zsolt vezette csapatot. Ők sem fognak tétlenkedni ebben a szezonban, hiszen már több mint 20 lekötött bulival bírnak. Készülnek az új motoros dalok, és nagy hangsúlyt fektetnek az akusztikus produkciókra is. Április 24-én viszont biztosan hangosan fognak szólni. A Demonlord Magyarország legjobb power metal csapata. Ők is dolgoznak már az új dalokon, és tavasszal néhány vidéki városban ők is előfordulnak majd. Szerveződnek a nyári fesztiválok is, amiről bővebbet majd a zenekar Facebook oldalán találhattok. Náluk tehát most a dalírás, a gyakorlás és természetesen a szervezés teszi ki a tennivalók nagy részét. A Tavaszi Rock Kavalkádon egy feltörekvő zenekar is lehetőséget kapott a bemutatkozásra, ők pedig a Last Fire.

Esemény: https://www.facebook.com/events/921191391226921

Jegyelővétel: http://www.ticketportal.hu/event.aspx?id=47048

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr547254603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása