FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

KERECSEN - Új klip a láthatáron!

2015. március 09. - bush69

kerecsen2015.jpg

A révkomáromi Kerecsen zenekar hamarosan új klippel jelentkezik. Próbatermükben rögzítettek egy új dalt Dombóvári Balázs hangmérnökkel. A nóta egy népdalfeldolgozás, a címe pedig "Mikor megyek hazafelé...". A felvételhez klip is készül, rendezője az a Bán István, aki az előző klipjüknél is bábáskodott.

facebook_png.pngTavaly év végén Fazika Petyo és Kuszák Tibi helyére Hatala Jani (dob) és Ferusz Krisztián (basszusgitár) érkezett. Varga Zsoltiék március 13-án a nagymegyeri Big Man Pubban, majd április 10-én a budapesti Légó Clubban lépnek fel.

Teljes erőbedobással készülünk a tavaszi klubszezonra. A próbákon kitűnő a hangulat, leporoltunk néhány olyan nótát is, melyek az elmúlt időszakban nem szerepeltek a zenekar repertoárjában. Jó néhány dalt újraértelmeztünk, egészen más megszólalásban lesznek hallhatóak a koncerteken. Nem titok az sem, hogy 2015-ben lemezt szeretnénk rögzíteni, szóval mozgalmas időszak áll a Kerecsen előtt. (KerecseN)

A Bocskai Istvánt üdvözlő ének Debreczeni Szappanyos János verse 1604-ből, amikor az emberek nem a monitorok előtt hadakoztak egymással, hanem ahogy a dalban is hallható: "sisakban, fegyverben, lovakon, nyergekben, sátor alatt mezőkben". A dallam régi magyar egyházi énekből származik. (KerecseN)

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr707254721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása