FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

RÓMEÓ VÉRZIK - sört készítenek a zenekar jubileumi emblémájával Kalózhajó névvel

2015. január 30. - bush69

rv_band_sor.jpgJanuár 28-án Budapesten együttműködési megállapodást kötött a Rómeó Vérzik zenekar és a budapesti Legenda Sörfőzde. Ennek értelmében a jubileumi év alkalmából egy külön sört készítenek a zenekar jubileumi emblémájával Kalózhajó névvel.

facebook_png.pngUtassy Roland, a Legenda Sörfőzde egyik tulajdonosa és a zenekar tagjai közösen állították össze a sör ízvilágát, így a Kalózhajó egy 4,8%-os erősen komlózott vörös India Pale Ale lesz, amerikai komlókkal. Lesz egy harsány déligyümölcsös, fűszeres íz és illatvilága. Egy könnyű, de mégis egy erősen karakteres sör, amely a tulajdonos szerint méltán képviseli majd a zenekart is. A Kalózhajó sör március közepén kerül forgalomba, elsősorban a Legenda Sörfőzdével partneri kapcsolatban álló sörözőkben lehet majd hozzájutni (http://www.legendasorfozde.hu/forgalmazok), valamint online lehet majd rendelni a www.popshop.hu oldalról.rv_sor.jpg

(Forrás: www.facebook.com/romeoverzik)

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr727123267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása