FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

ZORALL SÖROLIMPIA - hamarosan a teljes program is elkészül

2015. január 27. - bush69

zorall_sorolimpia_2015.png

Augusztus 27.- 29. között kerül megrendezésre idén a VIII. Zorall Sörolimpia. A helyszín ismét Alsóörs, és a főbandák nevét már publikussá tették a szervezők. Az Edda, az Ossian, az Action, a Sing Sing, a Lord, a Kowalsky meg a Vega, a Junkies, a Kalapács, a Rómeó Vérzik és természetesen a Zorall biztosan színpadra lép, és hamarosan a teljes program is elkészül.

Ami már biztos, hogy idén újra lesz Pulzus tehetségkutató, Bazi Nagy Zorall Lagzi, Bitang vádli kerékpártúra és további sportprogramok is várhatók. A hetijegy 7900 forintba kerül majd, mely magában foglalja a kemping és a strand használatát, de aki biztosra akar menni és spórolni is szeretne, az elővételben 6900 forintért megvásárolhatja, ITT.facebook_png.png

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr807115965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása