FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

NAUTILUS - a banda idei utolsó fellépése ma este Perbetén

2014. december 27. - bush69

tumultus_rock-karacsony.jpg

A 2001-ben Perbetén alakult, jelenleg Zselízen működő Nautilus rock 'n' roll banda idei utolsó koncertjét adja ma este Perbetén a Rock-Karácsony keretén belül. November végén 6 év után kilépett Baggio, a banda dobosa, akit az esti bulin egy meglepetés vendég helyettesít. Nem kell aggódni, a Nautilus ettől még tovább pörög és jelenleg is keresi új dobosát.

Tovább

TANKCSAPDA - 25 év Rock ’N’ Roll a Főnix Csarnokban

tankcsapda_fonix_2014.jpgIdén jubilált a Tankcsapda, a 2014-es év mégsem a nosztalgiáról szólt. Az új album négyszeres platina, az idei több mint hatvan koncertből negyven már a kapunyitás előtt teltházas volt, az ország legnagyobb nyári rendezvényein pedig több mint 200 ezren látták Lukács Laciékat. Nincs ma Magyarországon ehhez fogható zenei karrier, ráadásul úgy nincs, hogy jelen esetben aktív zenészekről, zenekarról beszélünk, akiknek soha nem volt újjáalakulása, búcsúkoncertje, vagy több éves szünet a pályafutása alatt.

Tovább

AKELA - III. Farkasok Szilvesztere | Légó Club

akela_farkasok_szilvesztere.jpg

Ebben az évben immáron harmadjára gyűlik össze az Akela-rajongók népes tábora! A Farkasok Szilvesztere idén új helyszínen, Budapest legfrissebb rock-szentélyében, a Nagykörúton található Légó Clubban kerül megrendezésre. Az Akelán kívül színpadra lép a Rebel, a The Iron Inside - Hungarian Iron Maiden Tribute Band, a Monumentum – Bonanza Banzai, Ákos Tribute és a Toportyán Férgek is! A dínomdánom természetesen most is a kifulladásig tart, a belépőkhöz pedig VBK és virsli jár! Sok! Sok! Sok! Akelások!

Tovább

CHEROKEE - megjelent a banda második nagylemeze

cherokeeband2014_1.jpg

A téli dupla HammerWorld Magazin mellékleteként, a Nail Records gondozásában megjelent a Cherokee második lemeze, az "Üdvözöllek itthon". A lemezre 13 hamisítatlan hard rock nóta került, és Dobosi István, Gieszer Tamás, Lovas János és Oláh Rita személyében vendégzenészek és énekesek is szerepelnek az új albumon.

Tovább

DECAYING INCEST - basszusgitárost keres a csornai banda

decaying_incest.jpg

A zenekar jelenleg második albumán dolgozik, melynek megjelenése a jövő év folyamán várható. A Decaying Incest első lemeze 2011 májusában a Nail Records gondozásában jelent meg és a thrash trió nemrégiben új énekessel bővül Boros Attila személyében. A zenekar rövid távú tervei között egy új videoklip is szerepel és a csapat folyamatosan koncertezik. Játszottak a csehországi Rock For People fesztiválon és az elmúlt években felléptek a Rockmaratonon és a Zorall Sörolimpián is.

Tovább
süti beállítások módosítása