FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

SERIOUS BLACK - Dalpremier : Sealing My Fate

2014. december 12. - bush69

Serious Black2014band.jpg"As Daylight Breaks" címmel január 16-án jelenik meg Roland Grapow (gitár/Masterplan, Ex-Helloween), Thomen Stauch (dobok/Savage Circus, Ex-Blind Guardian), Mario Lochert (basszusgitár/Emergency Gate), Jan Vacik (billentyűs hangszerek, Ex-Dreamscape), Dominik Sebastian (gitár/Edenbridge) és Urban Breed (énekes/Ex-Tad Morose) debüt albuma az AFM Records-nál. A Hammerfall turnéjának vendégei lesznek januárban és februárban.

Tovább

MOBILMÁNIA - így készült a "Fénypokol" című album

Ha érdekel, milyen Magyarország legjobb hangstúdiója, ha belehallgatnál a készülőfélben lévő dalokba, ha szeretnéd megismerni a hangmérnököt, vagy meghallgatnád, mi a véleménye a zenekarról Vikidál Gyulának és Horváth Attilának, esetleg az izgalmas lemezborító fotózásra vagy kíváncsi, akkor tedd magad szabaddá fél órára és nézd meg ezt a werk filmet, ami a Mobilmánia "Fénypokol" című lemezének felvétele közben készült.

Tovább

ORDEN OGAN - Klippremier : F.E.V.E.R.

orden_ogan_band_2014.jpg

A német power metal banda új lemeze "Ravenhead" címmel január 16-án jelenik meg az AFM Records-nál. A lemezen a Hammerfall és a Grave Digger frontemberei is vendégszerepelnek. Az Orden Ogan januárban és februárban európai turnén lesz a Hammerfall vendégeként. Nézd meg a Rainer 'Zipp' Fränzen rendezővel készült új klipet.

Tovább

TWISTER - videó interjúban beszéltek a 2015-ben érkező harmadik nagylemezről

twister_live_2014.jpg

Jó hírek a Twister háza tájáról a rajongóknak. Elkezdődtek a harmadik lemez munkálatai. A lemezről annyit már tudni lehet, hogy legalább 10 vadiúj nóta kerül majd fel rá, viszont az korábbiaktól eltérően nem biztos, hogy a srácok a mellékletes terjesztést választják. Erről és sok minden másról is beszéltek nemrégiben a Rocktükör számára adott video interjúban, amit alább tekinthettek meg.

Tovább

DEMONLORD - Pótszilveszter a Rocktogonban

demonlord.jpg

Magyarország legjobb power metal zenekara, a Demonlord január 3-án, a Rocktogonban kezdi meg a 2015-ös metalkodást. A zenekar nemrégiben a Club 202 falai között megrendezett Metal on Metal III. keretein belül zárta a 2014-es évet egy fergeteges bulival, így aki ott volt, annak azért, aki pedig nem, annak azért kötelező a megjelenés.

Tovább
süti beállítások módosítása