FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

SPORTALSÓ - Omen, Nautilus és FlameDrop koncertek

2014. november 15. - bush69

SPORTALSÓ - Omen, Nautilus és FlameDrop koncertek.jpg

Az esztergomi Sportalsó-ban november 15-én igazi rock ünnep lesz. A 25. jubileumi albumán dolgozó Omen zenekar először ad koncertet Esztergomban. Az estét a mosonmagyaróvár-i FlameDrop indítja, majd őket követi a felvidéki (Perbete-Zselíz) Nautilus és az Omen.

Tovább

A-CÉL TEHETSÉGKUTATÓ - jelentkezz most!

acél.jpg

Első alkalommal kerül megrendezésre az A-Cél tehetségkutató. A nemrégiben nyílt budapesti klubban már olyan zenekarok is megmutatták magukat, mint a Tirana Rockers, a Dust N’ Bones, a Sicuband és Kalapács József. Itt az ideje egy jó kis tehetségkutatónak, melynek az első selejtezője január 8-án kerül megrendezésre. A díjak között pénznyeremény, videoklip, fellépési lehetőség, rádióinterjú és video interjú is szerepel. A zsűriben olyan nevek szerepelnek, mint BZ alias Bátky Zoltán, Szávai Gery a Twisterből és Ambrus Zoli (Ex-Irigy Hónaljmirigy, Alcohol), de a teljes listát is hamarosan nyilvánosságra hozzuk.

Tovább

BLACK-OUT - 21.szülinapi buli a Barba Negra Music Club-ban

BLACK-OUT_21.jpg

Az utóbbi időben erősen érzékelhetjük a jelenséget, amiről a Black-Out kapta nevét. November 15-én azonban végre visszatérhetnek emlékeink, hiszen Kowalsky, Fehérvári Attila és a Csányi testvérek egy év után újra beveszik a Barba Negrát, hogy megünnepeljék a zenekar soron következő, 21. születésnapját!

Tovább
süti beállítások módosítása