FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

RÓMEÓ VÉRZIK - újra útnak indultak

2014. október 04. - bush69

rómeóvérzik_koncert.jpgA Rómeó Vérzik zenekar igen sikeres időszakot tudhat maga mögött. Aranylemez, díjzáporok és egy sikeres turnésorozat után sem pihentek, hiszen leforgatták az új klipjüket, aminek mondanivalója megint igen elgondolkodtatóra sikeredett. 

Tovább

GILOTIN | MODERN ROCK - METAL | ÍMELY

Gilotin2014band.jpgA zenekar dalszövegei emberi tulajdonságokat reflexálnak, az emberek közti kapcsolatokat veszik górcső alá, az élethelyzeteket írják le, kritikát képeznek a modern kor jelenségeire és más területekre. Ezeken kívül szólnak barátságról, magányról, igazságról, elhatározásokról, tanulságokról, veszélyekről, pókerről, kitartásról, az emberi lélekről és sok más egyéb témáról. Törekszünk a dalszövegbeli sokszínűségre, hogy mindenki megtalálja egy-egy dalban azt, amihez valamilyen szinten köze van.

Tovább

FLASHBACK - Győrben újra szól a metal

gyor1011.jpg

Szerencsére nincs még minden veszve Győrben, így  a metalrajongók október 11-én kitombolhatják magukat a FlashBack Sörözőben. A győri Whore-Zone és a csornai Decaying Incest zenekar koncertjére lehet ellátogatni ezen a napon, és a belépő igazán rockerbarát, hiszen a becsületkassza elvén működik. Aki Győrben két óra tiszta metalzenére vágyik, semmiképp se hagyja ki ezt az estét.

Tovább
süti beállítások módosítása